Døjer I med en langsom WordPress eller Magento-løsning

Vi har haft stor erfaring og succes med at flytte websites i den ovenstående systemer over på vores moderne hosting-platform. Det må ikke undervurderes, hvor stor en forskel vores lynhurtige  SSD SAN, nyeste CPU’er og store erfaring i drift af webløsninger kan have for dit websites præstation.

Et websites hastighed er ikke kun essentiel for brugeroplevelsen, men har blandt andet også indflydelse på websitets rangering hos søgemaskiner som Google. Det er derfor afgørende, at jeres website er drevet på et professionelt set-up, hvor der performance og viden om webløsninger er en klar prioritet.

Vi har erfaring indenfor en bred palette af løsninger, der har resulteret i væsentlige hastighedsforbedringer. Et eksempel på en løsning for en af vores kunder resulterede i en hastighedsforbedring fra 6 sekunder til 0,7 sekunder i loadtid pr. side på et WooCommerce site.

Derudover deler vi glædeligt ud af vores store viden om kode, databaser og generel programmering, så de små forbedringer i jeres kode, plugins mm. kan give jer endnu mere hastighed til jeres website.